Villan

 

Beskrivning

Vårt hus ligger i ett område som heter Waterway Village, helt nära ett naturreservat med den vithövdade örnen häckande.

Det tar ca 10-15 minuter med bil till havet och endast 5 minuter till närmaste offentliga golfbana. Inom samma avstånd finns ett stort antal shoppingcenter med outtömliga möjligheter till shopping till extremt låga priser.

I vårt område finns ett clubhus, med stor pool som är öppen på vissa tider. Det finns tennisbanor som kan bokas i clubhuset samt ett välutrustat gym om man tycker om att träna. Likaså finns en lekplats för de mindre barnen.  Om man vill använda poolen och gymmet vid clubhuset så ligger plastkortet för att komma in på köksbänken.

Antingen du vill uppleva total avkoppling med sol och bad i havet eller ha en semester full av aktiviteter på Disney World eller andra nöjescenter, så finns här alla möjligheter under ett par veckors semester. Stränderna är oändliga och öppnar för långa promenader och ingen behöver trängas med andra soldyrkare och badande.

Huset har 3 sovrum med vardera 2 bäddar, i anslutning till det stora sovrummet finns två toaletter,  dusch och badrum. Ytterligare ett bad-/ducshrum/toa finns i anslutning till de andra sovrummen. Tvättstuga med tvättmaskin och tumlare. Säkerhetsrum för förvaring vid eventuell tornado odyl.  Vardagsrum i anslutning till kök med matplats samt ett kontor. Totalt 6 st sovplatser.

Eftersom det kan bli mycket varmt dagtid är det skönt att köra in bilen i garaget även om det bara är för en kort stund.

Kostnaden för att hyra är 1200 dollar i veckan. Vid flera veckor enligt överenskommelse.

Vero-plan
Specifikationer
  • Wifi (trådlöst Internet)
  • Tvättmaskin
  • Torktumlare
  • Diskmaskin
  • Kyl- och frys
  • Dricksvatten utan klor i kylskåpet